GEH_Logo_RGB_300dpi_LOGOTYPE WHAT.png

Beste cliënten,

Vanaf 11 mei kunnen we ambulante, niet-hoogdringende zorg weer opnemen. Wij zijn opgelucht dat deze beslissing door de nationale veilheidsraad genomen is. Wij doen ons uiterste best om iedereen op een zo goed mogelijke manier verder te helpen. Graag overlopen we enkele afspraken:

 • bij ziekte annuleert u de afspraak.
  Dit geldt voor zowel de cliënt zelf als voor een zieke partner, u heeft zieke kinderen in huis of u bent in aanraking gekomen met zieke mensen. Gelieve ons hier ten alle tijden over te informeren. 

   

 • handen ontsmetten
  Bij het binnenkomen EN verlaten van de praktijk dient u uw handen te ontsmetten. Er is alcoholgel beschikbaar aan de inkom van de praktijk. 
   

 • vanaf 12 jaar
  Cliënten ouder dan 12 jaar dragen een eigen mondmasker. Er staan plexischermen op de bureaus dus indien een mondmasker de therapie belemmert (zoals bijvoorbeeld bij articulatietherapie) dan mag dit afgezet worden als zowel cliënt als therapeut achter het plexischerm zitten. 

   

 • beperkt uw handelingen
  Raak zo weinig mogelijk materiaal aan. 

   

 • gebruik eigen materiaal
  Kinderen brengen hun eigen schrijfgerief mee.
   

 • desinfecteren
  De therapeuten desinfecteren alles grondig na elke cliënt: bureau, materiaal, plexischermen, deurkrukken,..

   

 • geen gebruik mogelijk van wachtruimte
  De wachtruimte is helaas gesloten. U kan buiten wachten en de therapeut komt u halen nadat het lokaal gedesinfecteerd is. We doen er alles aan om zo stipt mogelijk op schema te blijven. U hoeft niet aan te bellen, wij komen u halen aan de voordeur. 
   

 • ouders, groot-ouders met kinderen
  Ouders van cliënten betreden de praktijk -bij voorkeur- niet. Dit kan en mag enkel als het aangewezen is in functie van de therapie (bijvoorbeeld ouderbegeleiding bij taalproblemen bij jonge kinderen). De bespreking gebeurt per mail of telefonisch.

   

 • betalen
  U kan enkel betalen met payconiq. Er wordt na elke sessie afgerekend. De tarieven zijn ongewijzigd.

   

 • telelogopedie is mogelijk
  Dit is hetzelfde als logopedie in de praktijk, enkel het medium wijzigt. Er wordt online een sessie voorzien. De tarieven en de terugbetaling zijn hetzelfde. Indien u hier interesse voor heeft, vraag het gerust aan één van de therapeuten. De ervaring leert ons ondertussen dat het niet voor elke cliënt de meest aangewezen behandelmanier is maar het kan zeker. Dus vraag gerust.

   

 • afstand bewaren
  Cliënten van het hoorcentrum: de afstand van 1,5m kan niet bewaard worden dus gelieve uw mondmasker heel de tijd op te houden. De audioloog zal dit ook doen. Ook hier wordt al het materiaal dat gebruikt wordt nadien grondig gedesinfecteerd.

 

Alvast bedankt om deze maatregelen in acht te nemen. Op die manier kunnen we de praktijk geopend houden en alles vlot laten verlopen.

Samen staan we sterk tegen het coronavirus.

Sofie, Hanne, Margot B. en Margot H.