top of page

Jolien Meukens

klinisch psychologe

Volwassenen en jongvolwassenen kunnen in onze praktijk terecht voor gesprekstherapie bij specifieke moeilijkheden (onzekerheid, twijfels en piekeren, overwinnen van angsten en stressbeheersing).

In een psychologische begeleiding bekijken we jouw innerlijke leefwereld, hoe je jouw gedachten en gevoelens ervaart en welke invloed dit heeft op je gedrag. Een psycholoog luistert met een open blik naar jouw verhaal, zonder oordeel. Zo vormen we samen een beeld van de moeilijkheden die je ervaart en bekijken we waar jij nood aan hebt. We helpen je jouw gedrag en moeilijkheden begrijpen en reiken je nieuwe perspectieven aan.

 

Een psycholoog geeft je geen advies, maar helpt jou wel om oplossingen te vinden voor de moeilijkheden die je ervaart. Een begeleiding gebeurt steeds op maat van jouw noden en hulpvraag. We baseren ons op wetenschappelijk onderzoek en bevindingen om je gericht te ondersteunen.

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Volwassenen en jongvolwassenen kunnen bij ons terecht voor gesprekstherapie.

We helpen je bij een algemeen gevoel dat je vastloopt in je leven. Ook wanneer je ondervindt dat je steeds tegen dezelfde moeilijkheden aanloopt en dat je dit gedragspatroon wilt doorbreken, kan je bij ons terecht. Daarnaast helpen we je graag bij specifieke moeilijkheden met:  

 

-       Last van onzekerheid

-       Last van twijfels of piekeren

-       Overwinnen van angsten

-       Grenzen stellen  

-       Versterken van jouw veerkracht

-       …

 

Werkwijze

Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek luisteren we naar je verhaal en toetsen we af waar jij nood aan hebt. Onze kennismaking is voor jou ook een moment om aan te voelen of je de begeleiding wenst te starten. Aan het einde van dit gesprek plannen we een volgende afspraak.

 

Indien je zou beslissen om geen verdere afspraak te maken of wanneer onze expertise te weinig aansluit bij jouw hulpvraag, is er doorverwijzing mogelijk.

 

We vinden het belangrijk dat er een goede vertrouwensband ontstaat. Hier geven we dan ook de nodige tijd voor.

 

 

Tarief

We plannen steeds een afspraak in van 1 uur, waarvoor we de kostprijs van 70 euro aanrekenen. Een aantal mutualiteiten voorzien (een beperkte) terugbetaling. Je kan bij jouw mutualiteit navragen wat er mogelijk is.

Maak een afspraak

U kan online, per mail of telefonisch een eerste kennismakingsgesprek plannen. Verdere afspraken plannen we nadien steeds aan het einde van onze afspraak.

 

 

Contactgegevens

jolien@gehoordinboechout.be

t. 03 297 00 63
(spreek gerus
t een voicemail in als we niet opnemen, dan bellen we zeker terug)

Welkom
bottom of page