top of page

Wat kost een hoortoestel?

Bijgewerkt op: 2 mei

Wanneer je begint met het verkennen van de mogelijkheden voor een hoortoestel, is één van de eerste vragen vaak: "Wat gaat dat kosten?" Bij Praktijk Gehoord wil ik je op een open en eerlijke manier informeren over de kosten, zodat je goed voorbereid een keuze kunt maken.


Factoren die de prijs beïnvloeden

De prijs van hoortoestellen kan variëren en wordt beïnvloed door verschillende elementen:

  • Technologie: De technologie van hoortoestellen loopt uiteen van eenvoudige modellen die essentiële ondersteuning bieden tot geavanceerde apparaten met functies zoals draadloze connectiviteit en ruisonderdrukking.

  • Service en ondersteuning: Mijn prijzen zijn altijd inclusief persoonlijke hoorzorg, aanpassingen en regelmatige controles. U komt bijvoorbeeld elk half jaar terug om alles te laten controleren, ook dit is inbegrepen in de prijs.


Duidelijkheid over kosten

Ik vind het belangrijk dat je precies weet waar je aan toe bent. Daarom zorg ik ervoor dat de kosten van je hoortoestel duidelijk zijn vanaf het begin:

  • Een hoortoestel op maat, nauwkeurig afgestemd op jouw behoeften.

  • Uitgebreide ondersteuning, inclusief aanpassingen en onderhoud.

  • 5 jaar garantie, zodat je altijd op mij kunt rekenen.

Indien je recht hebt op een terugbetaling, dan gelden volgende terugbetalingtarieven (2024):


1 hoortoestel

2 hoortoestellen

18-64 jaar

856 euro

1694,42 euro

vanaf 65 jaar

810,45 euro

1604,2 euro

De eigen opleg varieert van 53,92 euro tot 2000 euro per hoortoestel. De kwaliteit van je hoortoestel bepaalt de eigen opleg. Er zijn vier kwaliteitscategorieën en bijgevolg dus vier prijscategorieën. De kwaliteit van je toestel bepaalt de eigen opleg.

Een oplossing die past bij jouw budget

Budget is belangrijk. Ik werk samen met jou om de beste oplossing te vinden die niet alleen voldoet aan je hoorbehoeften, maar ook past binnen wat je wilt uitgeven. We bespreken samen de verschillende opties en ik help je bij het kiezen van het hoortoestel dat het beste bij jou past.


Conclusie

Een hoortoestel kiezen is een grote stap naar een betere levenskwaliteit. Bij Praktijk Gehoord ben ik er om je met aandacht en expertise door dit proces te begeleiden. Ben je klaar om de wereld weer duidelijk te horen? Wil je graag meer informatie over de vier categorieën en wat de verschillen dan juist zijn? Neem contact met me op, dan help ik je graag verder.

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
Welkom
bottom of page